- 13:38 «Вікіпедія» оновила дані про ключового координатора «Великого будівництва» Юрія Голика: про що йдеться
- 13:34 Гроші дешевшають: чому взяти кредит восени — гарна ідея, а вклад робити варто вже зараз
- 13:15 Обирав для афери лише військових: одеська поліція зловила хитрого шахрая
- 13:09 «Коли ви впадаєте у відчай, ви робите те, на що розраховані удари росіян», — Петро Шуклінов
- 12:46 Пенсія для військових з інвалідністю: у МОЗ вказали на важливі нюанси
- 12:21 Система не знає болю: вдова захисника змушена доводити, що чоловік загинув на фронті
- 12:14 Російський «кріт» у ЗСУ полював за «Нептунами»
- 12:01 Українського чемпіона Європи та віцечемпіона світу з плавання важко поранено на фронті
- 11:53 «Соєві мита», які протирічать Угоді про Асоціацію з ЄС, провалилися в Раді
- 11:52 Терпіння вичерпано: Трамп озвучив ультиматум Ірану
- 11:35 Немає сил плакати: Ілона Гвоздьова показала, як відновлює сили
- 11:22 Ми не починали війну: путін озвучив чергові маніпулятивні заяви щодо України
Пхалі зі шпинатом і куркою: можна тим, хто сидить на дієті

Грузинська кухня — це не лише шашлик, випічка та хінкалі. Вона багата на різноманітні салати, закуски, які містять багато зелені, горіхів та овочів. Спробуйте приготувати дуже смачну страву, яка ідеально підійде на вечерю або як закуска для вашого святкового столу, ділиться дієтологиня Катерина Черкаська.
Складники:
куряче філе — 100 г
шпинат — 100 г
горіхи — 10 г
часник — 1 зубчик
спеції та зелень — за смаком
Приготування
Відварюємо до готовності м’ясо, шпинат підсмажуємо на сковорідці з невеликою кількістю спецій та олії. В блендер відправляємо курку, шпинат, часник, горіхи, перебиваємо все до однорідної консистенції та вологими руками формуємо кульки (кульки можна обваляти в подрібненому кропі, за бажанням).
Раніше дієтологиня Катерина Черкаська розповідала, як приготувати тосканський квасолевий суп із грінками.
151Читайте також: Дієтичний форшмак: їжте, скільки заманеться, жодні калорії вам не страшні
Читайте нас у Facebook