- 13:38 «Вікіпедія» оновила дані про ключового координатора «Великого будівництва» Юрія Голика: про що йдеться
- 13:34 Гроші дешевшають: чому взяти кредит восени — гарна ідея, а вклад робити варто вже зараз
- 13:15 Обирав для афери лише військових: одеська поліція зловила хитрого шахрая
- 13:09 «Коли ви впадаєте у відчай, ви робите те, на що розраховані удари росіян», — Петро Шуклінов
- 12:46 Пенсія для військових з інвалідністю: у МОЗ вказали на важливі нюанси
- 12:21 Система не знає болю: вдова захисника змушена доводити, що чоловік загинув на фронті
- 12:14 Російський «кріт» у ЗСУ полював за «Нептунами»
- 12:01 Українського чемпіона Європи та віцечемпіона світу з плавання важко поранено на фронті
- 11:53 «Соєві мита», які протирічать Угоді про Асоціацію з ЄС, провалилися в Раді
- 11:52 Терпіння вичерпано: Трамп озвучив ультиматум Ірану
- 11:35 Немає сил плакати: Ілона Гвоздьова показала, як відновлює сили
- 11:22 Ми не починали війну: путін озвучив чергові маніпулятивні заяви щодо України
Фантастично смачний соус: простота приготування та результат вас взразять

Літо — це природа, яка дарує нам свої багатства. Нарешті можна готувати страви із сезонних овочів, фруктів та ягід. І, звичайно, насолоджуватися зеленню.
Трапляється, що зелені ми купуємо більше, ніж можемо використовувати, а вона, як відомо, швидко в'яне. Приготувати з неї соус — прекрасна ідея. Подивіться на фото, як смачно він виглядає! У ньому яскраві фарби та аромати літа — точніше, червня. Такий соус підійде до багатьох страв — салатів, м'яса, бутербродів.
Кулінарка Елла Іванова поділилася рецептом зеленого соусу з читачами «ФАКТІВ».
— Також за бажання можна додати перчик чилі та цукор, — каже Елла Іванова. — Все залежить від того, який смак ви любите.
Соус із зелені
- 150 г будь-якої зелені (петрушка, кріп, рукола, зелена цибуля)
- Декілька листків хрону
- 1−2 зубки часнику
- 1 чайна ложка винного оцту чи соку лимона
- 2−3 столові ложки олії
- Сіль
- Перець
Подрібнити зелень, листя хрону та часник у блендері, додавши рослинну олію та винний оцет (або сік лимона), сіль та перець. Збити до однорідної консистенції.
І смачного!
Раніше дієтологиня Катерина Черкаська поділилася рецептом грузинської кухні — пхали зі шпинатом і куркою. Його можна їсти тим, хто сидить на дієті.
Фото з альбому Елли Іванової
651Читайте нас у Facebook