- 15:31 Максим Галкін відзначає 49-річчя на Сейшелах: без пафосу, але з теплом та сенсом
- 15:30 «Полісся» та «Олександрія» отримали суперників у відборі Ліги конференцій
- 15:21 Курс долара досягне 44 гривень: коли це станеться
- 15:17 Асоціація правників України закликає правоохоронні органи припинити грубе втручання в роботу адвокатів
- 15:03 Угоди за окупаційними законами та звʼязки з проросійськими політиками: ЗМІ про претендента на посаду голови БЕБ
- 14:51 Швидке громадянство тільки для союзників: Рада ухвалила закон про множинне громадянство
- 14:21 Почніть з України: у Франції звернулись до путіна після страшної атаки по Києву
- 14:17 Земляки нового головного тренера: жереб визначив опонента «Шахтаря» у 2-му раунді кваліфікації Ліги Європи
- 13:54 Окупанти атакували пожежну частину на Херсонщині: поранено трьох рятувальників
- 13:53 Бред Пітт та Інес де Рамон у «весільній» сукні відвідали прем'єру фільму «Формула-1»
- 13:22 Дітям можуть заборонити ходити до дитячих садків та шкіл, а батьків каратимуть: що відбувається
- 13:10 Став відомий суперник «Динамо» у кваліфікації Ліги чемпіонів: підсумки жеребкування
Світ кулінарії багатий смаками, які можна відкривати для себе практично нескінченно. Сьогодні мова піде про амарантові коржики - їх рецептом з «ФАКТАМИ» поділилася кулінарка Елла Іванова. Ця крупа сьогодні досить популярна. Купити її можна в маркетах. З амаранту готують кашу, коржі…
За бажанням подавайте коржики зі свіжими овочами, сиром, баликом або маринованою рибою. Сервіруйте стіл естетично — це завжди важливо. Багато хто захоплюється тим, як подають їжу в ресторані. Створити атмосферу домашнього ресторану під силу всім — важливо захотіти і докласти трохи зусиль.
Незвичайні коржики
- Готуються ці коржі без додавання яєць, вершкового масла і білого борошна, — каже Елла Іванова. — Беремо 200 г амарантової крупи, добре промиваємо і заливаємо водою на ніч. Знову добре промиваємо. Додаємо по дрібці солі і соди, 80 г води і 20 г оливкової олії. Пропускаємо через блендер. Випікаємо в духовці при температурі 180 градусів приблизно 15 хвилин. При бажанні їх можна підсмажити і на сковороді — теж вийде дуже смачно.
І смачного!
Нагадаємо рецепт незвичайних пончиків з сочевиці.
Фото з альбому Елли Іванової
1140Читайте нас у Facebook