- 21:32 Кеті Перрі відверто розповіла про творчість після розриву з Орландо Блумом
- 21:02 Робіть це у відпустці, щоб запобігти різкому підвищенню рівня цукру в крові
- 20:45 «Фарфорові пляжниці Ольги Рапай — мрія багатьох колекціонерів», — дослідниця історії порцеляни Людмила Карпінська-Романюк
- 20:33 Пройшов понад три роки запеклих боїв, болючих втрат: в бою поліг батько двох дітей з Рівненщини
- 20:06 Квашені огірки з хроном і спеціями: має приготувати кожна господиня
- 19:54 Стрільцям — «Туз Пентаклів», Рибам — «Туз Жезлів», а Близнюкам — «Імператор»: Таро-прогноз та поради карт на 21 липня
- 19:39 Російський літній наступ досяг кульмінації: що відбувається на фронті
- 18:52 Шпарагівка на зиму: авторський рецепт від Тетяни Літвінової
- 18:44 Сильна злива «зупинила» дорожній рух в Києві: де було ускладнено пересування транспорту
- 18:31 Німеччина має не тільки заплатити, а й поставити зброю: подробиці скандалу із ППО для України
- 18:29 Балашов, Королевська, Латиніна: Зеленський ввів нові персональні санкції проти антиукраїнських пропагандистів
- 18:12 У росії недалеко від міста-мільйонника вибухнув потяг з небезпечною «хімією»
Сирний пиріг з черешнею: легкий десерт готується за півгодини

Ягідна пора дарує чимало чудових кулінарних ідей. Десерти з полуницею, вишнею, черешнею, малиною — це так смачно! А що якщо приготувати ягідний пиріг? Це легко, просто та досить швидко. Приготуйте такий пиріг — і ви зможете переконатись у цьому особисто.
Кулінар Елла Іванова поділилася рецептом десерту, який можна подати до чаю або кави і подарувати рідним та друзям незабутні емоції.
Сирний пиріг з черешнею
Для тесту:
250 г сиру
По щіпці солі та цукру
3 столові ложки рисового борошна
80 г сиру моцарелла
Для начинки:
100 г сиру Брі
Черешня без кісточок
Мед та свіжа м'ята — для подачі
Приготування:
Замісити тісто з сиру, моцарели, рисового борошна, додавши сіль, цукор та яйце. Формуємо пиріг, змащуємо борти яйцем. Викладаємо скибочки сиру Брі та черешню. Випікаємо при 180 градусах приблизно 20−30 хвилин. Доповнюємо при подачі медом та свіжою м'ятою.
Раніше «ФАКТИ» публікували рецепт легкого полуничного млинця-рулету, який готується за 5 хвилин.
Фото Елли Іванової
Читайте нас у Facebook