- 19:14 Вперше за довгий час: популярна телеведуча звернулася до мережі
- 19:02 Близнюкам — «Дама мечів» та рішучість, Терезам — «Лицар Жезлів» та бурхливі емоції: Таро-прогноз на 18 липня
- 18:44 путін вже відповів на ультиматум Трампа: аналітик пояснив задум кремля
- 18:30 У Польщі закривають притулки для українських біженців
- 18:25 Вірю в нас: популярна акторка у ролі провідниці вразила мережу
- 18:10 «Ідеальні» чорничні синнабони від Світлани Левицької
- 17:44 У Києві перекривають частину мосту Метро: чи довго будуть мучитися водії
- 17:20 В Україні подорожчало молоко, і зростання цін продовжиться: чому в цьому «винна» Європа
- 17:01 Прокидається любов: Леся Нікітюк вразила світлинами
- 16:46 Де і о котрій годині дивитись онлайн Усик — Дюбуа 2: розклад трансляцій та прогноз на бій-реванш за титул абсолютного чемпіона світу
- 16:31 Обвинувачений у нелегальному збуті боєприпасів екскуратор «Кобри» мобілізувався, щоб уникнути суду, — ЗМІ
- 16:31 Близьке оточення Кейт Міддлтон розкрило справжню причину її розриву з Меган Маркл
Мініпончики з начинкою: чудова ідея для сніданку вихідного дня

Мабуть, цей рецепт пончиків підходить для сніданків вихідного дня. Коли можна нікуди не квапитися і приготувати чудові пончики, доки всі сплять. Поставити миску з пончиками, а навколо різні додатки, джеми, карамель, шоколад, нутеллу. Все, що любить ваша родина, ділиться фудблогерка Світлана Климовська.
Складники:
Для опари:
- 100 г борошна
- 100 г теплої води
- 10 г сухих дріжджів
Для тіста:
- 1 ч. л. сухих дріжджів
- 250 г борошна
- сіль
- 3 яйця
- 80 г цукру
- 30 г вершкового масла
Спосіб приготування:
У теплій воді розчинити дріжджі, гарно розмішати, додати борошно, залишити підходити у теплому місці 15 хв.
У велику миску всипати борошно, сіль. Яйця розмішати з цукром та влити в борошно. Туди ж додати розтоплене вершкове масло. Додайте дріжджі, розведені водою, та опару. Почати місити тісто. Можна у планетарному міксері — насадка-гачок. Місити 8−10 хв, потім накрити плівкою та залишити підходити 1,5 години.
Деко з духовки змастити олією.
Тісто викласти на поверхню присипану борошном і ще помісити. Розділити на 30 однакових кульок (краще використати ваги) викласти на деко, накрити та дати підійти 30 хв.
Розігріти фритюр до 180 градусів і обережно смажити пончики. З обох боків до красивого рум’яного кольору.
Регулюйте температуру, щоб пончики не дуже швидко стали темні. Викладати спочатку на паперові рушники, а потім у миску з цукровою пудрою та корицею. Пончики можна зробити з начинкою. За допомогою кондитерського мішка з насадкою, можна наповнити джемом або нутеллою.
Нагадаємо рецепт пончиків із сирного тіста.
187Читайте нас у Facebook