- 14:47 Це розрив: популярні артисти випустили вибуховий дует
- 14:31 Війна в Україні може тривати роками: президент Чехії назвав причину
- 14:00 Що вибрати в липні для підживлення городніх культур — поради агрономів
- 13:48 Хто в НАБУ знищує його репутацію: «Українські новини» оприлюднили ТОП-10 корупційних та кримінальних скандалів бюро
- 13:30 Деякі продукти подорожчали на 26%: у НБУ розповіли, які товари подорожчали і чому
- 12:54 Спрацює навіть у страшну спеку: як швидко охолодити салон автомобіля, що стояв під палючим сонцем (лайфхак для водіїв)
- 12:31 «Усе, як на війні, — не знаєш, чим закінчиться»: полтавець-військовий та його дружина відкрили майстерню з виготовлення кахлів ручної роботи
- 11:56 Таро обіцяють здійснення мрій: кому Всесвіт подарує 10 липня тільки хороші новини
- 11:49 Стрілянина в Києві: що повідомляє поліція про вбитого на вулиці чоловіка
- 11:33 До осені росія запускатиме по Україні понад 1000 дронів за раз, — аналітики
- 10:53 Молода кукурудза за рецептом Олександра Городника: готується у мікрохвильовці всього за три хвилини
- 10:52 Росіяни вдарили по Києву балістикою, крилатими ракетами та «Шахедами»: як відпрацювала ППО
Сало, смак якого вас захопить: готується швидко і просто

Хто ж не любить сало! Але не завжди вдається купити таке, смак якого подобається. У такому випадку, на думку кулінарки Елли Іванової, його смак можна вдосконалити. Робиться це, виявляється, досить швидко і просто. Приготуйте таке сало — і, можливо, цей рецепт стане вашим улюбленим. Частуйте рідних і близьких. Подавайте з чорним хлібом. Можна додати зелену цибулю і трохи гірчиці.
Таке сало чудово поєднується зі свіжими овочами, сезон яких зараз у розпалі.
Кулінарка Елла Іванова, яка любить експериментувати на кухні, поділилася рецептом.
Ароматне сало зі спеціями
- 300 г сала
- 3−4 зубчики часнику
- Чорний і білий перець
- 2−3 столові ложки натурального яблучного оцту
- Сіль
Сало порізати не надто тонкими слайсами. Приготувати пряну суміш з подрібненого часнику, чорного і білого перцю, яблучного оцту. Помістити кожен шматочок в суміш. Скласти у судочок, накрити кришкою і помістити в холодильник приблизно на три години.
І смачного!
Нагадаємо рецепт домашньої ковбаси зі свинини.
Фото з альбому Елли Іванової
1784Читайте нас у Facebook