- 15.07 22:28 Зцілювальний сад: ці рослини обов'язково потрібно посадити поруч із будинком
- 15.07 22:01 Незвичайний яєчний салат: фантастично смачно та ситно
- 15.07 21:32 «Він гордий батько»: Бред Пітт у відчаї через Анджеліну Джолі та дітей
- 15.07 21:03 Змініть це у своєму харчуванні й забудете про проблеми з кишечником
- 15.07 20:53 На перемогу Усика, на якого під час битви поглядів розкричався Дюбуа, вже поставили 500 тисяч доларів
- 15.07 20:35 Осиротіла семимісячна донька: на Сумщині поліг 26-річний офіцер з Вінниччини
- 15.07 20:06 Кошички з тіста філо: сміливо подавайте до святкового столу
- 15.07 19:53 Суд не заарештував Шабуніна, але закордонний паспорт відібрав
- 15.07 19:52 «Динамо» з червоною карткою не змогло обіграти клуб із Румунії: відеоогляд матчу
- 15.07 19:40 «Жуковщина» та мігранти: на що планують робити ставку окупанти при новому наступі
- 15.07 19:14 Закохані очі: Тарас Цимбалюк вразив шанувальників
- 15.07 19:01 Водоліям — «Паж кубків» та ностальгія, Дівам — «Закохані» та вибір між серцем і розумом: Таро-прогноз на 16 липня
Пікантний та соковитий тартар з ковбаси: готується 10 хвилин, з'їдається ще швидше

Смачні намазки на хліб можна приготувати з будь-яких продуктів. Їх часто використовують на бутерброди навіть в елітних ресторанах.
Блогер Петро Даниш запропонував приготувати намазку на хліб з ковбаси. Він назвав страву тартаром.
Як відомо, тартар — це французька страва, приготована з дрібно нарізаного сирого м'яса (зазвичай яловичини, але може бути і риба або інші види м'яса), змішаного з різними приправами та соусами, а також сирим яєчним жовтком.
«Якщо шукаєш ідею для яскравої закуски — зберігай цей рецепт! Це тартар із ковбаси, який готується за 10 хвилин, а з’їдається ще швидше», — зазначив блогер.
Інгредієнти:
200−300 г якісної ковбаси
2 зубчики часнику
сік з ½ лимона
½ середньої цибулини
пучок свіжої петрушки
чорний перець за смаком
трохи олії
трохи соєвого соусу
1 ч. л. зернистої гірчиці
Приготування:
Всі продукти помістити в блендер, збити до однорідної маси. Дати настоятись у холодильнику 1 годину.
Потім підсмажити хліб, щедро намазати зверху тартар.
«Пікантно, соковито і дуже атмосферно. Подача — як у ресторані, а готується вдома з простих продуктів», — додав Петро.
Ми також розповідали, як приготувати мітболи за рецептом мами Ектора Хіменеса-Браво.
249Читайте нас у Facebook