Авторка каналу «Готуємо вдома» запропонувала рецепт «ледачого Наполеона», який можна приготувати за 15 хвилин і не поратися з коржами. У якості основи для нього використовується лаваш.
Інгредієнти:
Лаваш — 300 грам (1 упаковка);
Молоко — 1 літр;
Яйця — 4 штуки;
Крохмаль кукурудзяний — 70 грам (3−3,5 ст.л. з гарною гіркою);
Цукор — 200 грам (1 склянка з гіркою);
Ванільний цукор — 2 чайні ложки;
Вершки 33% - 200 мл (1 склянка).
Процес виготовлення торту детально показаний на відео.
РЕКЛАМА
Тим же, хто вирішить «заморочитися» з приготуванням ніжних коржів, можливо, буде цікавий рецепт їхнього приготування.