Такі млинці сподобаються і дорослим, і дітям, бо хто не любить смак апельсинів! Приготувати смаколик нескладно, головне — підготувати потрібні продукти.
Співачка Анна Конда розповіла «ФАКТАМ», як готує такі млинці.
- Мені вони подобаються своїм оригінальним смаком, -- говорить Анна Конда, яка раніше радила приготувати салат «Мандариновий рай». — Подавати такі млинці можна зі сметаною. А рецепт такий.
Млинці з апельсинами
- Яйця- 3 шт.
- Молоко- 400 мл
- Апельсин 1 шт.
- Борошно 200 г
- Вершкове масло — 30 г
- Сіль (за смаком)
- Цукор — 1−2 столові ложки
Беремо 0,5 апельсина, знімаємо цедру, вичавлюємо сік. Цедру подрібнюємо в блендері. Збиваємо яйця та додаємо сіль, цукор та апельсиновий сік з цедрою. Потім — розтоплене на сковороді вершкове масло та частину молока. Далі — борошно та молоко, яке залишилось. Все перемішуємо і випікаємо млинці. Іншу половинку апельсина можна використати для начинки або декору. Смачного!
Нагадаємо рецепт салату з хурмою «шарон» і хамоном.
Фото з альбому Анни Конди
1870Читайте нас у Facebook