- 10:24 Жінка напала з ножем на пасажирів на залізничному вокзалі у Гамбурзі: багато поранених
- 10:01 Непереможний український боксер-велетень нокаутував суперника у першому раунді
- 09:36 В «улові» — шість «Іскандерів» та 245 дронів: як ППО відбивала нічну атаку ворога
- 09:09 Дрони знову атакували завод «Енергія» у російському Єльці
- 08:41 Нічний удар по Києву: постраждали п'ять районів столиці
- 08:17 Дівам варто зосередитися на справах, що давно відкладалися, а Ракам побути на самоті: гороскоп на вихідні, 24 та 25 травня
- 23.05 22:26 Новий етикет у спортклубі: деякі моменти ви точно захочете обговорити з друзями
- 23.05 22:00 Дуже смачний салат: такого ви ще не куштували
- 23.05 21:29 Майже рік без покупця: розкішний подружній будинок Дженніфер Лопес та Бена Аффлека тепер на 8,1 мільйона доларів дешевший
- 23.05 21:00 Накип у чайнику розчиниться без жодного тертя: ці прості способи вас приємно вразять
- 23.05 20:34 На його рахунку десятки блискуче виконаних бойових завдань: на Донеччині загинув боєць з Одещини
- 23.05 20:21 Сучасні й безпечні умови для навчання: у Кам’янському оновили ліцей, де виросло не одне покоління містян
Зелений соус з листя салату до новорічного столу: просто та швидко

Для багатьох людей соус чи не важливіший за основну страву. Він надає особливого смаку. Звичайно, на новорічному столі будуть традиційні улюблені у родині соуси. Але чому б не приготувати щось новеньке? Наприклад, зелений соус із листя салату. Купити його у супермаркетах зараз можна у будь-яку пору року. Частину використовуйте для приготування салатів та бутербродів, а те, що залишилося, ідеальне для створення соусу. До речі, 2024 рік — рік зеленого дерев'яного Дракона, тому, за повір'ями, на святковому столі бажані страви із зеленню. Соус з листя салату — те, що треба.
Рецептом смаколика поділилася відома кулінарка з Кривого Рогу Елла Іванова, яка раніше розповіла, як приготувати смачне вівсяне печиво.
— Цей соус смачний та корисний, — каже Елла Іванова. — Горіхи можна використовувати будь-які.
Зелений салатний соус
Салат — пучок
2 зубки часнику
Сіль
1 чайна ложка лимонного соку
3−4 столові ложки олії
30 г горіхів
Цедра лимона
Листя салату пропустити через блендер. Потім додати часник, сіль, лимонний сік, горіхи, цедру й збити.
Смачного!
Раніше Елла Іванова поділилася рецептом запашного різдвяного кексу з цукатами.
Читайте також: Зелені млинці: ідеальні для новорічного столу
Фото з альбому Елли Іванової
435Читайте нас у Facebook