- 12:29 «Хто вам сказав, що навіть найжорсткіші санкції з боку США зупинять цю війну?» — Роман Цимбалюк
- 11:59 Рейтинги шоу Меган Маркл на Netflix сильно впали: чи буде другий сезон
- 11:34 Хрусткі огірки без стерилізації: рецепт, який б’є рекорди серед ледачих кулінарів
- 11:29 В Києві працівник прокуратури збив жінку на тротуарі та втік: справу взяв під контроль генпрокурор
- 10:49 Чистота без дорогих засобів: як повернути блиск акриловій ванні
- 10:24 Найсмачніший соус до м’яса від Івана Янюка: готується всього за 5 хвилин!
- 09:29 «Тринадцята» пенсія: кому її виплатять в серпні
- 08:57 Окупанти вночі атакували Запоріжжя: є поранені, зруйновані будинки
- 08:18 Леви мають обережніше поводитися з грошима, а Козерогам не слід втручатися в чуже особисте життя: гороскоп на 20 липня
- 01:39 Усик знищив Дюбуа в 5-му раунді і став першим 3-разовим абсолютним чемпіоном світу в «нову епоху»
- 19.07 22:29 Сукня такого фасону зробить вас більш юною: секрет ефекту частково в її назві
- 19.07 22:01 Галета з малиною: тоненьке тісто та багато соковитої начинки
Закуска із сала для новорічного столу: смачно так, що не відірватися

Сало — неодмінний атрибут святкового столу в Україні. Смачне й ароматне! Також із нього можна приготувати закуску — намазку для хліба. Важливо, щоб він був свіжий, із хрусткою скоринкою.
Прикрасити бутерброди можна зеленню. І повірте, вони на святковому столі розійдуться дуже швидко.
Звичайно, дуже важливо, щоб сало, яке ви використовуєте для приготування цієї закуски, було смачне.
Рецептом ласощів поділилася відома кулінарка з Кривого Рогу Елла Іванова, яка раніше давала рецепт соковитого й ароматного сала в маринаді.
- Сало зі смаженою цибулею і часничком — справжня смакота, — каже Елла Іванова. — Рецепт святкової намазки дуже простий. Готується вона швидко.
Новорічна закуска із сала з часником і цибулею
- 400 г сала
- 3 цибулини
- Сіль
- Перець (за смаком)
- Паприка (за смаком)
- 3−4 зубки часнику
Сало порізати на кубики і смажити на сковороді. Якщо воно не солоне, посолити. Доповнити спеціями. Додати цибулю та часник. Смажити до готовності цибулі. Охолодити. Збити в блендері або попустити через м'ясорубку. Перед тим, як збивати, додайте ще й свіжий часник за смаком.
І смачного!
Нагадаємо рецепт запеченого «генеральського» сала.
Фото з альбому Елли Іванової
10275Читайте нас у Facebook