- 12:20 «Боєць, який втратив ногу і вже на протезі прийшов до діток у садочок, став героєм мого кліпу», — співачка-кардіологиня Христина Винницька
- 11:53 Карта Таро тижня: що на нас чекає з 23 по 29 червня
- 11:51 росія готується до війни на виснаження, Україна — до переходу в наступ: що сказав Сирський на зустрічі зі ЗМІ
- 11:23 Хочуть використати свої переваги: аналітики про теорію перемоги путіна у війні з Україною
- 11:14 Усик порвав зі своїм промоутером за місяць до бою з Дюбуа: Красюк виступив із заявою
- 10:56 «Гарна Надя, гарна риба, гарні лебедики»: Дорофєєва посвітила формами на відпочинку
- 10:24 Пастки для водіїв: кому потрібно перевірити права і техпаспорт, щоб уникнути штрафу в 3400 грн
- 09:53 Трамп підтвердив удар США по ядерних об’єктах в Ірані
- 09:35 Клубний чемпіонат світу-2025 з футболу: календар, результати та відеоогляди матчів, розклад телетрансляцій
- 09:24 Будете отримувати більше: кому автоматично збільшать пенсії — названо умови
- 08:54 Пекельна ніч: росіяни завдали сім авіаударів по Краматорську
- 08:17 Овнам не потрібно сьогодні «з'ясовувати стосунки», а Левам не варто ризикувати: гороскоп на 22 червня
Книга рецептів
13:11
—
8 січня 2024
Запечена маринована скумбрія від переможця «МайстерШефа»: рецепт, який вас здивує

Переможець 7 сезону кулінарного шоу «МайстерШеф» Вадим Бжезінський (Пава), який раніше розповідав, як приготувати домашній майонез, порадував любителів риби рецептом запеченої скумбрії.
Про те, як її готувати, він розповів на своїй сторінці у соцмережах, запевниши, що цей смачний рецепт «переверне ваші уявлення про рибні страви!» На гарнір до страви Пава готував брокколі та томати черрі.
Інгредієнти:
- Скумбрія — 1 шт.;
- Спеції для риби — ½ ч. л .;
- Соєвий соус — 1 ст.л.;
- Бальзамічний соус — 1ст.л.;
- Оливкова олія -1 ч.л. (для маринаду);
- Перець чілі — 1 ст.л.;
- Оливкова олія — 3 ст.л. (для соусу);
- Цедра лайму — ½ шт.;
- Сік лайму — ½ шт .;
- Петрушка — 3 гілочки;
- Сіль, перець.
Читайте також: Просто «топчик» від Тетяни Литвинової: смачна та корисна скумбрія, «улюблениця мільйонів»
Приготування:
- Скумбрію зачищаємо від кісточок, маринуємо спеціями, соєвим соусом, оливковою олією та бальзамічною карамеллю.
- Викладаємо на деко, додаємо броколі та томати, запікаємо 20 хв. при 180 градусах.
- Для соусу потрібно дрібненько нарізати чілі, додати петрушку, оливкову олію, цедру та сік лайму, сіль та перець за смаком.
Про те, як замаринувати скумбрію в домашніх умовах, читайте на нашому сайті.
Фото Pixabay
37854Читайте нас у Facebook
Наступний матеріал
Новини партнерів