Ніжні капустяні котлети: не менш смачні, ніж м’ясні
Чи куштували ви коли-небудь капустяні котлети? Якщо ні, спробуйте їх приготувати за рецептом кулінарки з Кривого Рогу Елли Іванової. Її рецепти завжди перевірені на практиці, і це дуже важливо, щоб не зіпсувати продукти і не витратити даремно час. Такі котлети досить бюджетні, а це теж для багатьох людей має значення.
- Котлети з пекінської капусти виходять дуже ніжні, — каже Елла Іванова. — І, повірте, не менш смачні, ніж м'ясні. Спробуйте — не пошкодуєте!
Капустяні котлети
- 400 г пекінської капусти
- 1 яйце
- Сіль
- 1 цибулина
- 1 морквина
- 3 столові ложки манної крупи
- Перець
- Олія (для обсмажування)
Капусту дрібно нарізати і проварити пару хвилин, обсмажити дрібно нарізані цибулю і моркву. Додати це до капусти, трохи її попередньо віджавши. А також додати яйце, сіль, перець, часник, кілька ложок манної крупи, перемішуємо і даємо постояти хвилин 15. Формуємо котлетки й обсмажуємо на олії з двох боків. Перевертаємо обережно, оскільки вони ніжні. Щойно котлети трохи охолонуть, куштуйте.
І смачного!
Нагадаємо рецепт котлет «пташине молоко».
Фото з альбому Елли Іванової
12315Читайте нас у Facebook