- 08:16 Тільцям важливо стримати емоції, а Скорпіонам треба бути скромнішими: гороскоп на 10 липня
- 00:04 Клубний чемпіонат світу-2025 з футболу: календар, результати та відеоогляди матчів, розклад телетрансляцій
- 09.07 22:26 Тренд в інтер’єрі — кольори тиші: який з відтінків ваш улюблений?
- 09.07 21:59 Неперевершена риба з кабачками: готується швидко та дуже просто
- 09.07 21:30 Дженніфер Гарнер підкорила публіку появою з коханим: колишній не надто зрадів
- 09.07 21:01 Ці ягоди підходять не всім: кому шкідливо їсти виноград
- 09.07 20:34 Працьовитий, відповідальний, добрий: близько року рідні чекали на тіло захисника з Хмельниччини
- 09.07 20:08 Шоколадний брауні з вишнями: такий смачний та корисний сніданок порадує вашу родину
- 09.07 19:55 СБУ влаштувала «шмон» на чотирьох митницях: із чим це пов'язано та що з'ясувалося
- 09.07 19:45 На передовій засвітився новий український бронеавтомобіль: у чому його особливість
- 09.07 19:21 Цей день настав: український дизайнер оформив вітрини найвідомішого універмагу Європи
- 09.07 19:20 Провідні ІТ-компанії об’єдналися для створення AI-екосистеми в Україні: що вирішили на першій стратегічній сесії
Сирна паска з маком: обов'язково стане однією з ваших улюблених

А чи пробували ви коли-небудь сирно-макову паску? Якщо любите сир та мак, спробуйте приготувати. Це не так складно, як здається на перший погляд. Головне, що в магазині ви навряд чи таку купите, хоча різновидів пасок зараз продається величезна кількість. Рецептом незвичайної великодньої випічки поділилася кулінарка з Кривого Рогу Елла Іванова.
— Приготуємо дуже смачну та ароматну пасочку, — каже Елла Іванова. — Можливо, вона стане однією з ваших улюблених.
Сирна пасочка з маком
150 г готової макової начинки (мак із цукром)
Тісто
120 г вершкового масла
120 г цукру
250 г сиру
3 яйця
8 г ванільного цукру
250−270 г борошна
10 г розпушувача
Дрібка солі
Розтоплене вершкове масло збиваємо з цукром, додаємо яйця та продовжуємо збивати. Потім — сир і знову збиваємо. Доповнюємо готовою маковою начинкою із цукром. Збиваємо. Потім додаємо сіль, борошно та розпушувач. Борошно попередньо просіяти. Замішуємо тісто. Заповнюємо наполовину форми.
Випікаємо за 180 градусів 30−40 хвилин.
Прикрасити можна глазур'ю та маршмелоу.
Раніше рецептом ніжної паски на олександрійському тесті поділилася фудблогерка Юлія Ковальчук.
Читайте також: Шоколадні яйця до великоднього столу: рецепт, який точно здивує
Фото з альбому Елли Іванової
276Читайте нас у Facebook