Гарно подати сніданок — справжнє мистецтво. Ним володіють фахівці у ресторанах, і тому їхнє вміння створити особливу атмосферу цінується дорого. Але варто проявити креативність — і ваш домашній сніданок буде не менш апетитним. Наприклад, омлет можна подати у половинці авокадо. Також у такій чаші можна сервірувати салат із яєць та крабових паличок або, наприклад, картопляне пюре з кропом.
Рецептом ласощів поділилася кулінарка Ардія Діаманті.
— Така подача страви захопить ваших рідних та близьких, — каже Ардія Діаманті. — Вибирайте авокадо стиглий, але не перезрілий. Шпинат можна замінити салатним листям або руколою.
Омлет у чаші з авокадо
- Авокадо — 1 шт.
- Яйце — 1 шт.
- Молоко — 1 столова ложка
- Сіль — на смаком
- Рослинна олія (для смаження)
- Декілька маленьких листочків шпинату для декору
Приготувати омлет, збивши яйце з молоком і посмаживши на олії.
Авокадо помити, поділити на дві частини, витягти кісточку і очистити. Наповнити половинку авокадо омлетом.
Декорувати страву мініатюрними листочками молодого шпинату.
І смачного!
Раніше «ФАКТИ» публікували простий рецепт смачного салату з пастою та овочами, а також рецепт незвичайних фаршированих яєць від кулінарки Елли Іванової.
Фото з альбому Ольги Сметанської
460Читайте нас у Facebook