- 10:26 Отримав водійське посвідчення і став ще більше схожим на Бреда Пітта: Анджеліну Джолі з сином сфотографували у Лос-Аджелісі
- 09:57 Мангал не потрібен: Іван Янюк розповів, як приготувати смачний шашлик, не виходячи з квартири
- 09:34 Де і о котрій годині дивитись онлайн Усик — Дюбуа 2: розклад трансляцій та прогноз на бій-реванш за титул абсолютного чемпіона світу
- 09:24 В Україні зросли виплати працюючим пенсіонерам: про які суми йдеться
- 08:54 Окупанти вдарили по Кривому Рогу, Харкову та Вінниці балістикою та дронами: є постраждалі
- 08:16 Стрільцям сьогодні корисно помріяти, а Козерогам не слід поспішати: гороскоп на 16 липня
- 15.07 22:28 Зцілювальний сад: ці рослини обов'язково потрібно посадити поруч із будинком
- 15.07 22:01 Незвичайний яєчний салат: фантастично смачно та ситно
- 15.07 21:32 «Він гордий батько»: Бред Пітт у відчаї через Анджеліну Джолі та дітей
- 15.07 21:03 Змініть це у своєму харчуванні й забудете про проблеми з кишечником
- 15.07 20:53 На перемогу Усика, на якого під час битви поглядів розкричався Дюбуа, вже поставили 500 тисяч доларів
- 15.07 20:35 Осиротіла семимісячна донька: на Сумщині поліг 26-річний офіцер з Вінниччини
Софрито з телятини: приготуйте шедевр грецької кухні

Грецька кухня, яку полюбляють у британській королівскій родині, неймовірна, одночасно і сувора, і сонячна. В ній простота і незіпсованість, навіть деяка прямота. Ось ця проста страва родом з острова Корфу — яскравий тому приклад. Мінімум інгредієнтів, все просто, але на смак — сама ніжність, ділиться фудблогерка з Полтави Ілона Фанта.
Інгредієнти:
- Телятина (частина, що підходить для відбивних) — 1 кг
- Вино біле сухе — 1 чашка
- Бульйон або вода — 1 чашка
- Петрушка — 1 пучок
- Часник — 4−5 зубчиків
- Борошно
- Оливкова олія
- Сіль, чорний перець
Спосіб приготування:
Петрушку та часник дрібно нарубати. Телятина має бути нарізаною на тонкі ескалопи. Для надійності їх можна навіть трохи відбити. Натерти шматки сіллю та перцем, обваляти в борошні. Розігріти олію в товстостінному сотейнику й обсмажити ескалопи з кожного боку по хвилині-дві на середньому вогні.
Зняти їх із вогню. Влити в сотейник бульйон і вино, додати петрушку та часник і довести соус до кипіння. Зменшити вогонь, викласти в соус м'ясо, спробувати — можливо, соус потрібно трохи присолити й поперчити. Тушкувати на дуже маленькому вогні годину. Через годину в сотейнику виявляться неймовірно м'які шматочки м'яса в невеликій кількості кислуватого часникового соусу.
Раніше «ФАКТИ» публікували рецепт сирників з полуницею від Євгена Клопотенка та дивний і смачний рецепт від судді «МайстерШефа» — молоді паростки папороті в клярі.
231Читайте нас у Facebook