Учасниця суперфіналу кулінарного шоу «МастерШеф» Ольга Рябенко, яка раніше поділилася рецептом курятини у сирному клярі, запропонувала фоловерам рецепт рибних котлет зі щуки.
ВІДЕО ДНЯ
«Ловіть рецепт найсмачніших рибних котлеток, що смакують як у гарячому вигляді, так і в холодному, і будуть до вподоби всій родині. М’ясо щуки дієтичне з солодкуватим присмаком. Це ідеальне мʼясо для приготування ніжних котлет», — пише вона у соцмережах.
Інгредієнти:
Філе щуки — 600 г;
Цибуля — 1 шт (або шалот 5−6 шт);
Яйце — 1 шт;
Хліб білий — 120 г;
Молоко — 120 мл;
Сало — 60 г;
Сіль;
Перець лимонний для риби — 1−2 ч. л;
Мед — 1 ч.л. (він прибирає запах риби та не відчувається в котлетах);
Кріп — 40 г;
Панірувальні сухарі або вівсянка (якщо тісто рідке або липне) — 60 г.