Врятує у спеку і просто смачно: готуємо феєричний домашній лимонад
В Україні синоптики прогнозують найближчим часом літню спеку. В цей час буде вельми доречним смачний апельсиновий лимонад, рецепт якого опублікував Telegram-канал «Дача. Сад та город».
Як приготувати:
Апельсини 4 шт. заморозити у морозильній камері, потім дістати, розморозити та перекрутити на м'ясорубці.
Залити трьома літрами води та залишити мінімум на три години, краще на ніч. Процідити, додати ще 6−7 літрів води, додати за смаком цукор, приблизно 700 грамів і лимонної кислоти до смаку, дати ще постояти пару годин (не обов'язково).
⠀
Можна перекрутити разом із м'ятою та лимоном, тоді не потрібно додавати лимонну кислоту.
Раніше «ФАКТИ» писали про те, як приготувати домашній квас, домашню «колу», незвичайний грушевий компот та грушевий лимонад.
17635Читайте нас у Facebook