- 14:00 Що вибрати в липні для підживлення городніх культур (поради агрономів)
- 13:48 Хто в НАБУ знищує його репутацію: «Українські новини» оприлюднили ТОП-10 корупційних та кримінальних скандалів бюро
- 13:30 Деякі продукти подорожчали на 26%: у НБУ розповіли, які товари подорожчали і чому
- 12:54 Спрацює навіть у страшну спеку: як швидко охолодити салон автомобіля, що стояв під палючим сонцем (лайфхак для водіїв)
- 12:31 «Усе, як на війні, — не знаєш, чим закінчиться»: полтавець-військовий та його дружина відкрили майстерню з виготовлення кахлів ручної роботи
- 11:56 Таро обіцяють здійснення мрій: кому Всесвіт подарує 10 липня тільки хороші новини
- 11:49 Стрілянина в Києві: що повідомляє поліція про вбитого на вулиці чоловіка
- 11:33 До осені росія запускатиме по Україні понад 1000 дронів за раз, — аналітики
- 10:53 Молода кукурудза за рецептом Олександра Городника: готується у мікрохвильовці всього за три хвилини
- 10:52 Росіяни вдарили по Києву балістикою, крилатими ракетами та «Шахедами»: як відпрацювала ППО
- 10:32 «Знищу кляту Москву»: що обіцяв Трамп донорам його виборчої кампанії у 2024 році
- 10:03 Є місця, де вода сягає майже трьох метрів: дощі затопили Львів
Борщ із куркою, маринованою в апельсиновому соку: смачно так, що не відірватися

Рецептів борщу існує величезна кількість. У кожній родині є свої особливості його приготування. Хтось додає копчену грушу, хтось — селеру або яблуко.
А чи куштували ви борщ із куркою, маринованою в апельсиновому соку? Якщо ні, варто це зробити. Знадобиться сік одного апельсина. Магазинний сік не підійде. Готувати такий борщ краще в чавунній сковороді.
Рецептом поділилася кулінарка Ардія Діаманті.
- Цей борщ дуже смачний і ситний, — каже Ардія Діаманті. — Приготуйте — і переконайтеся в цьому самі.
Борщ із куркою, маринованою в апельсиновому соку
- Куряче філе — 2шт.
- Апельсин — 1 шт.
- Чорний перець (за смаком)
- Цибуля — 2 шт.
- Картопля — 3 шт.
- Буряк — 2 шт.
- Молода капуста (маленька головка) — 1 шт.
- Сіль (за смаком)
- Вода — 1, 5 літра
Куряче філе порізати на шматочки і замаринувати протягом 10 хвилин у свіжовичавленому апельсиновому соку з чорним перцем. Посмажити з двох боків на олії. Додати порізану кільцями цибулю і порізаний на слайси буряк. Посмажити хвилину і залити водою, щоб покривала все це. Потім додати порізану картоплю та капусту. Готувати до готовності, доливши воду. Посолити. Подавати зі сметаною.
Смачного!
Нагадаємо рецепт зеленого борщу.
Фото з альбому Ольги Сметанської
146Читайте нас у Facebook