- 00:04 Клубний чемпіонат світу-2025 з футболу: календар, результати та відеоогляди матчів, розклад телетрансляцій
- 09.07 22:26 Тренд в інтер’єрі — кольори тиші: який з відтінків ваш улюблений?
- 09.07 21:59 Неперевершена риба з кабачками: готується швидко та дуже просто
- 09.07 21:30 Дженніфер Гарнер підкорила публіку появою з коханим: колишній не надто зрадів
- 09.07 21:01 Ці ягоди підходять не всім: кому шкідливо їсти виноград
- 09.07 20:34 Працьовитий, відповідальний, добрий: близько року рідні чекали на тіло захисника з Хмельниччини
- 09.07 20:08 Шоколадний брауні з вишнями: такий смачний та корисний сніданок порадує вашу родину
- 09.07 19:55 СБУ влаштувала «шмон» на чотирьох митницях: із чим це пов'язано та що з'ясувалося
- 09.07 19:45 На передовій засвітився новий український бронеавтомобіль: у чому його особливість
- 09.07 19:21 Цей день настав: український дизайнер оформив вітрини найвідомішого універмагу Європи
- 09.07 19:20 Провідні ІТ-компанії об’єдналися для створення AI-екосистеми в Україні: що вирішили на першій стратегічній сесії
- 09.07 19:01 Близнюкам — «Паж денаріїв» та фінансовий поворот, Козерогам — «Король жезлів» та лідерство: Таро-прогноз на 10 липня
Сезон полуниці та черешні завжди довгоочікуваний. І триває, на жаль, він не вічність. А як відомо, саме сезонні ягоди мають найкращий смак і аромат. Про користь їх і говорити не доводиться.
Встигніть же насолодитися сезонними ягодами! Їжте їх просто так, готуйте десерти, смузі… Полуниця та черешня також можуть слугувати декором багатьох ласощів.
Рецептом полунично-черешневого десерту з «ФАКТАМИ» поділилася кулінарка Ардія Діаманті.
- Цей десерт легкий у приготуванні, — каже Ардія Діаманті. — Думаю, він сподобається і дорослим, і дітям. Подавайте охолодженим. Сметану краще брати нежирну. Також її можна замінити йогуртом. За бажання декоруйте десерт м'ятою.
Полунично-черешневий десерт (на дві порції)
- Полуниця — 250 г
- Черешня — 250 г
- Сметана — 4 столові ложки
- Коричневий цукор — 2 столових ложки
Черешню очистити від кісточок, а полуницю — від хвостиків. Помити. Половину полуниці та черешні подрібніть у блендері. Помістити цю суміш у креманки. Доповнити рештою ягід, сметаною і коричневим цукром. Перемішати.
І смачного!
Нагадаємо рецепт популярного японського десерту моті.
Фото з альбому Ольги Сметанської
165Читайте нас у Facebook