- 00:04 Клубний чемпіонат світу-2025 з футболу: календар, результати та відеоогляди матчів, розклад телетрансляцій
- 08.07 22:28 Які сарафани зараз модні: можливо, саме такий висить у вашій шафі
- 08.07 22:00 Делікатесний салат — ви такого не куштували: готується швидко й просто
- 08.07 21:30 Розлучення скасовується: Джастін Бібер та його дружина Гейлі приголомшили зізнанням щодо дітей
- 08.07 21:00 Яка білизна має бути під облягаючим одягом влітку: ці поради стануть у нагоді
- 08.07 20:44 «Голубці у листі буряка — це справжній делікатес», — кулінарка Оксана Вознюк
- 08.07 20:33 Більше місяця боролись за життя: воїн з Вінниччини не пережив удару російською ракетою
- 08.07 20:06 Лимонно-вівсяне печиво: чудовий варіант для любителів солоденького, які слідкують за талією
- 08.07 19:56 Скорпіонам — «Сонце», Левам — «Дев'ятка Пентаклів», а Тельцям — «Маг»: Таро-прогноз та поради карт на 9 липня
- 08.07 19:44 Окупанти відкриють новий фронт: експерт розповів, куди ворог завдасть нового удару і кому варто побоюватися
- 08.07 19:18 Сексі-мама: популярна танцівниця назвала свою слабкість
- 08.07 19:00 Вісім років потому: Максим Галкін показав, як подорослішала їх з Аллою Пугачовою донька Ліза
Марко Черветті — родом з Італії, він відомий шеф-кухар, який до війни працював в Україні. У нього залишилось чимало шанувальників серед українців.
Один з таких прихильників Черветті вирішив приготувати шпинатні оладки за рецептом мами Марко.
Зазначимо, що Марко Черветті і сам любив готувати оладки зі шпинатом за рецептом своєї мами та улюблену страву тата, і говорив, що в Італії оладки беруть на пікніки.
Страву можна подавати зі свіжими овочами, салатами, як гарнір до м'яса, використовувати для приготування вегетаріанських бургерів. Млинці можна їсти холодними та гарячими.
Оладки зі шпинатом
Інгредієнти:
- 1 кілограм шпинату;
- тертий сир Пармезан;
- панірувальні сухарі;
- 4 яйця;
- оливкова олія;
- сіль
Приготування:
Ретельно помити шпинат, покласти його у каструлю й проварити 5 хвилин.
Готовий шпинат викласти у миску. Залишити для охолодження.
Подрібнити шпинат ножем, додати тертий сир, сіль, яйця, перемішати до однорідної консистенції.
На розігріту пательню викласти ложкою тісто, сформувати млинці, обсмажити з двох сторін до готовності.
Також в архівах залишилось відео, як Марко готував шпинатні млинці.
Раніше ми публікували рецепт ніжних млинців з м'ясною начинкою від блогерки Alina FooDee, а також розповідали, як приготувати картопляні млинці за рецептом Тетяни Литвинової.
157Читайте нас у Facebook