- 00:04 Клубний чемпіонат світу-2025 з футболу: календар, результати та відеоогляди матчів, розклад телетрансляцій
- 08.07 22:28 Які сарафани зараз модні: можливо, саме такий висить у вашій шафі
- 08.07 22:00 Делікатесний салат — ви такого не куштували: готується швидко й просто
- 08.07 21:30 Розлучення скасовується: Джастін Бібер та його дружина Гейлі приголомшили зізнанням щодо дітей
- 08.07 21:00 Яка білизна має бути під облягаючим одягом влітку: ці поради стануть у нагоді
- 08.07 20:44 «Голубці у листі буряка — це справжній делікатес», — кулінарка Оксана Вознюк
- 08.07 20:33 Більше місяця боролись за життя: воїн з Вінниччини не пережив удару російською ракетою
- 08.07 20:06 Лимонно-вівсяне печиво: чудовий варіант для любителів солоденького, які слідкують за талією
- 08.07 19:56 Скорпіонам — «Сонце», Левам — «Дев'ятка Пентаклів», а Тельцям — «Маг»: Таро-прогноз та поради карт на 9 липня
- 08.07 19:44 Окупанти відкриють новий фронт: експерт розповів, куди ворог завдасть нового удару і кому варто побоюватися
- 08.07 19:18 Сексі-мама: популярна танцівниця назвала свою слабкість
- 08.07 19:00 Вісім років потому: Максим Галкін показав, як подорослішала їх з Аллою Пугачовою донька Ліза
Літо в банці: Тетяна Литвинова поділилась рецептом домашнього салату для зимових свят

У липні починається сезон масових заготівель на зиму. Багатьом полюбилися салати, які у холодні дні додають яскравих фарб до зимового меню.
Кулінарка Тетяна Литвинова поділилася рецептом чудового домашнього салату з цвітної капусти, огірків, моркви та солодкого перцю.
«З цих простих та доступних інгредієнтів можна створити ароматну та насичену заготівлю, яка порадує всю родину. Салат стане справжньою знахідкою у холодну пору року, нагадуючи про сонячні літні дні», — впевнена кулінарка.
Інгредієнти:
На 6 банок по 450 г:
Цвітна капуста — 400 г.
Огірки — 800 г.
Морквина — 80 г.
Солодкий перець — 250 г.
Часник — 30 г.
Кріп — 25 г.
Лавровий лист — 6 шт.
Перець чорний (горошок) — 20 г.
Для маринаду:
Оцет 9% - 190 г.
Цукор — 185 г.
Сіль — 70 г.
Вода — 1500 г.
Томатний соус — 100 г.
Литвинова записала ролик, в якому детально розповіла та показала, як готувати цей салат.
«ФАКТИ» також публікували рецепт маринованих огірків по-польськи з цибулею та морквою та цікавий рецепт малосольних огірків з «Бородинським» хлібом.
328Читайте нас у Facebook