- 20.06 23:53 Магучих повернулася до Парижа і здобула «срібло» етапу «Діамантової ліги»
- 20.06 23:17 Клубний чемпіонат світу-2025 з футболу: календар, результати та відеоогляди матчів, розклад телетрансляцій
- 20.06 22:26 У моді вінтажні будильники: причини популярності цього предмета вас здивують
- 20.06 22:00 Літній салат з незвичайним соусом: смачно, як у найкращому ресторані
- 20.06 21:30 Дженніфер Лопес вперше з’явилася на публіці після фото Бена Аффлека з немовлям
- 20.06 21:01 І ніякої гнилі більше: обприскайте свої помідори цим розчином і забудете про хворобу
- 20.06 20:45 «Весільний віночок вважається сильним оберегом», — майстриня Лідія Мосійчук
- 20.06 20:34 Йому вдалося захопити в полон російського десантника, який творив звірства у Бучі: на Сумщині загинув захисник із Київщини
- 20.06 20:06 Десерт із печивом та полуницею: смачно так, що не відірватись
- 20.06 20:02 Один із фаворитів конкурсу на посаду директора БЕБ може мати зв’язки з росією, — ЗМІ
- 20.06 20:01 Новачок УПЛ призначив новим головним тренером іноземця: відома зарплата фахівця
- 20.06 19:54 Скорпіонам — «Сонце», Ракам — «Верховна Жриця», а Тельцям — — «Маг»: Таро-прогноз та поради карт на 21 червня
Ситний та смачний банош: простий рецепт від відомої кулінарки

Хто хоч раз готував страви з кукурудзяної крупи, знає, що готуються вони швидко. Тому банош — це чудова ідея для тих, хто поспішає. Крім того, страва дуже ситна. І це також плюс. А ще — досить бюджетна, що для багатьох важливо.
Банош — гуцульська страва, яка нікого не залишить байдужим. Його обов'язково потрібно спробувати у Карпатах. А повернувшись додому, приготувати та ще раз насолодитися смаком.
Рецептом баноша поділилася кулінарка із Кривого Рогу Елла Іванова.
— Банош — це страва яка готується на основі кукурудзяної крупи, — каже Елла Іванова. — Це дуже смачно та ситно. Готується страва просто та швидко. Їжте банош теплим. Розігріта ця страва — вже не зовсім
Банош
- 100 г дрібної кукурудзяної крупи
- 100 г бекону
- 50 г бринзи
- 200 г сметани
- 200 г вершків
- 100 г води
З'єднати сметану з вершками та водою, довести до кипіння, додати кукурудзяну крупу та варити до готовності. Додати натерту бринзу та підсмажений на сковороді бекон. За бажання додайте і цибулю.
Смачного!
Раніше Елла Іванова поділилася рецептом котлет із цвітної капусти, а також огіркових оладок.
Фото з альбому Елли Іванової
2605Читайте нас у Facebook