- 21:01 І ніякої гнилі більше: обприскайте свої помідори цим розчином і забудете про хворобу
- 20:45 «Весільний віночок вважається сильним оберегом», — майстриня Лідія Мосійчук
- 20:34 Йому вдалося захопити в полон російського десантника, який творив звірства у Бучі: на Сумщині загинув захисник із Київщини
- 20:06 Десерт із печивом та полуницею: смачно так, що не відірватись
- 20:02 Один із фаворитів конкурсу на посаду директора БЕБ може мати зв’язки з росією, — ЗМІ
- 20:01 Новачок УПЛ призначив новим головним тренером іноземця: відома зарплата фахівця
- 19:54 Скорпіонам — «Сонце», Ракам — «Верховна Жриця», а Тельцям — — «Маг»: Таро-прогноз та поради карт на 21 червня
- 19:47 Окупанти визначили пріоритетний напрямок для атак, — аналітики
- 19:21 Не хотів бачити ні Макрона, ні Зеленського: ЗМІ пояснили, чому Трамп достроково покинув саміт «Великої сімки»
- 19:15 Віра Брежнєва змінила зачіску і знялась топлес: «Стала схожою на героїню «Елен і хлопці»
- 18:56 Можуть заблокувати картку навіть за переказ від родичів: що потрібно знати українцям
- 18:26 Названо розмір пенсій народних депутатів: хто отримує найбільші виплати
Фаршировані буряки від суперфіналістки «МайстерШефа»: це ви ще точно не пробували

Учасниця суперфіналу кулінарного шоу «МайстерШеф» Ольга Рябенко, яка раніше запропонувала фоловерам рецепт осіннього горохового супу, що зігріває, розповіла, як приготувати оригінальну страву — фарширований буряк.
«Фарширований перець точно їли всі, а от буряк, впевнена — ні. Тому і ділюся з вами дуже смачним рецептом фаршированого буряка, який вийде у кожного і здивує теж кожного», — стверджує кулінарка.
⠀
Інгредієнти:
- Буряки — 8 шт середніх;
- Цибуля — 1 шт велика;
- Олія — 2 ст. л;
- М’ясний фарш — 300 г;
- Сіль та перець;
- Рис — 100 г;
- Селера із зеленю — 4 стебла (близько 50 г);
- Сік 1 лимона;
- Капуста савойська або звичайна молода- 250 г;
- Вода — 400 мл.
Читайте також: Гарбуз, фарширований нутом, овочами та спеціями: справжня перлина осіннього столу
Приготування:⠀
- Буряк почистити, загорнути в фольгу та запекти в розігрітій до 200 °C духовці до готовності (до 1,5 години) або відварити. Вірізита середину та подрібнити її.
- На олії підсмажити подрібнену цибулю, додати фарш, посолити та смажити до готовності.
- Помити та додати у пательню рис, подрібнену селеру, половину серединок буряка, сік половини лимона, сіль та перець. Якщо буряк дуже солодкий, додайте більше лимонного соку
- Капусту і селеру нарізати, викласти в каструлю, де буде тушкуватись буряк, та додати решту серединок буряка.
- Начинити буряки готовою сумішшю, викласти на капусту, посолити, додати сік половинки лимона та воду. Накрити кришкою і тушкувати на повільному вогні до готовності — приблизно годину.
Раніше кулінарка кулінарка Ардія Діаманті поділилася оригінальним рецептом запеченого перцю, фаршированого квашеною капустою. Зазвичай цю страву подають зі сметаною або часниковим соусом на основі йогурту.
Фото — скріншот
390Читайте нас у Facebook