ПОИСК
Книга рецептів

Заварні млинці на кефірі: за цим рецептом вийдуть смачними у кожної господині

20:06 23 листопада 2024
млинці

В міру солодкі, тоненькі, з майже непомітною кислинкою, бо у складі кефір. Смачні ці млинці з будь-якою добавкою — медом, згущеним молоком, джемом, сметаною. Смажити можна як на сухій сковороді, так і на олії. Головне — добра та якісна сковорідка, ділиться фудблогерка Марина Гармаш.

Потрібно:

900 мл кефіру,

5 яєць,

РЕКЛАМА

6 ст. л. цукру,

1 ч. л. без гірки солі,

100 мл олії,

500 мл окропу,

РЕКЛАМА

1 ч. л. без гірки соди,

500 г борошна

Приготування

Збийте яйця з цукром та сіллю до повного розчинення. Додайте кефір, поступово введіть борошно. Збийте до однорідності. В окріп введіть соду та перемішайте, не припиняючи збивання, додайте гарячу рідину в тісто. Додайте олію, ретельно збийте. Залиште хвилин на 15. Смажте на сковороді з двох сторін до готовності. Для першого млинця сковороду змащуємо олією.

РЕКЛАМА

Раніше як приготувати млинці на вівсяному молоці, які стануть чудовим корисним сніданком або десертом, розповідала фудблогерка Світлана Климовська.

Читайте також: Млинці зі шпинату: неймовірно красиві та смачні

368

Читайте нас у Facebook

РЕКЛАМА
Побачили помилку? Виділіть її та натисніть CTRL+Enter
    Введіть вашу скаргу
Наступний матеріал
Новини партнерів