Мінімум інгредієнтів, максимум смаку: Наталя Могилевська поділилась рецептом приготування запеченого гарбуза
Після свята Геловіну пройшло чимало часу, але так як врожай гарбузів у цьому році був добрим, і ціни на цю ягоду почали знижуватись, в Україні продовжується «гарбузовий сезон», під час якого господині готують різноманітну смакоту з гарбуза.
Не змогла залишатись осторонь «гарбузового тренду» і відома співачка, мама двох дівчаток Наталя Могилевська. На своїй сторінці у соціальній мережі вона поділилася рецептом «легкої запеченої страви з гарбуза, яку зможе приготувати кожен». При цьому співачка вказала, що при мінімумі часу ця страва подарує максимум смаку, що просто ідеально для затишних вечорів.
«Ви повинні це спробувати! Як завжди ділюсь з вами корисним», — додала артистка.
Гарбуз треба нарізати середніми шматками (почистивши ягоду від шкірки), викласти на встелене пергаментом деко і посипати сіллю (співачка використала гімалайську), мелений перець, розмарин та сушені італійські трави.
Запікається такий гарбуз при температурі 180 градусів протягом 30 хвилин.
Зверніть увагу також на інші цікаві рецепти з гарбуза, а саме гарбузовий майонез та гарбузове тирамісу.
283Читайте нас у Facebook