ПОИСК
Книга рецептів

Соковиті перепілки від Ольги Рябенко: спробуйте цей рецепт — і іншого шукати не будете

14:47 4 квітня 2025
Як приготувати перепілки — Рецепт від Ольги Рябенко

Учасниця суперфіналу кулінарного шоу «МастерШеф» Ольга Рябенко, яка раніше поділилася рецептом ніжного паштету з курячої печінки, розповіла, як смачно приготувати перепілки.

«Якщо ви один раз приготуєте перепілки за цим рецептом, більше інших не шукатимете», — написала вона.

Інгредієнти:

Перепілки — 6 шт;
Чебрець — 6 гілочок;
Цибуля — 2 шт;
Картопля — 300 г;
Вода — 100 мл.

РЕКЛАМА

Для маринаду:
Сіль, перець — за смаком;
Спеції для курки — 2 ч. л;
Мускатний горіх — ½ ч. л;
Соєвий соус — 3 ст. л;
Майонез — 2 ст. л;
Часник — 2 зубчика;
Гірчиця в зернах — 1 ст. л;
Мед — 2 ст. л;
Оливкова олія — 4 ст. л;

Спосіб приготування:
1. Промити перепілки. Розрізати по грудці, вичистити легені, придавити та відрізати маленькі фаланги крила.
2. Додати всі інгредієнти для маринаду та ретельно змішати. Залишити перепілки маринуватися на 1 годину.
3. Цибулю нарізати кільцями та викласти на деко. Зверху викласти перепілки. В маринад який залишився, додати нарізану картоплю. Ретельно змішати і викласти до перепілок. Додати чебрець та влити воду на дно.
4. Накрити фольгою та запікати 1 годину при 180 градусах.
5. Відкрити фольгу і запікати ще 20 хвилин при 200 градусах.

Як писали «ФАКТИ», нещодавно Ольга Рябенко порадила страву, яка підійде для ситної вечері або обіду — пасту з м'ясом. Також вона розповіла, як посмажити червону рибу в оригінальній паніровці — з насінням.

РЕКЛАМА

127

Читайте нас у Facebook

РЕКЛАМА
Побачили помилку? Виділіть її та натисніть CTRL+Enter
    Введіть вашу скаргу
Наступний матеріал
Новини партнерів