- 14:23 «Уперше в житті залишив автограф на футбольній бутсі»: співак Юлік зустрівся з українськими біженцями у Лондоні
- 14:01 У віці 90 років померла відома радянська актриса-путіністка
- 13:52 Без Нелі Штепи: у Полтаві вп’яте поспіль не зміг розпочатися суд над ексмеркою Слов’янська, бо вона не виходить на зв’язок
- 13:11 Випросив: Трампа таки номінували на Нобелівську премію миру
- 12:46 Готуйтеся до масштабних перевірок: частина українців можуть втратити соцвиплати вже у липні
- 12:20 «Скажу чесно: не одній кобіті зносило дах від мого м’яса»: відомий український співак запустив власне кулінарне шоу
- 12:01 Швидкий пиріг з трьох інгредієнтів: без борошна та цукру, ніжний та смачний
- 11:33 Під вибухи «Шахедів» й балістичних ракет: відомий гурт переспівав українською свій хіт
- 11:12 Майже 300 дронів та близько десятка ракет: як Повітряні сили відбивали нічний удар окупантів по Полтавщині
- 10:45 Любов зла: на Закарпатті зловили втікача із Запоріжжя, який завдав своїй дівчині 77 ножових поранень
- 10:22 Літнє сонцестояння 21 червня: що не можна робити і кому зі знаків зодіаку пощастить цього дня
- 09:53 Колишня найсильніша тенісистка світу народила другу дитину: фото малечі
Фантастично смачний салат зі спаржею: такого ви ще не куштували

Є родини, де страви зі спаржею традиційні. Але є й такі, де цей інгредієнт практично ніколи не використовується. Якщо вам смак спаржі невідомий, відкрийте його для себе, і ви не пошкодуєте. Подавайте їжу естетично і привчайте до цього дітей.
Рецептом дуже ніжного салату зі спаржею поділилася з «ФАКТАМИ» кулінарка Елла Іванова, яка любить експериментувати на кухні з продуктами. Готуйте із задоволенням — це дуже важливо.
Салат зі спаржею
- 3 варені яйця
- Кріп
- 200 г спаржі
- 100 г маринованого фенхелю
Для соусу:
- 100 г сиру «філадельфія» (або сметана, або йогурт)
- Сіль
- Перець
- 1 чайна ложка гірчиці у зернах
- 1 столова ложка олії
Готуємо соус із сиру «філадельфія», гірчиці в зернах, олії, додавши сіль та перець.
Запечену з додаванням вершкового масла та попередньо підсмаженого бекону спаржу з'єднайте з вареними яйцями та подрібненим кропом. Також за бажанням додайте маринований фенхель. Заправте салат соусом, який ви вже приготували.
Смачного!
До речі, нагадаємо рецепт маринованого фенхелю.
Фото з альбому Елли Іванової
246Читайте нас у Facebook