- 15:21 Він це усвідомить лише у разі краху: американський генерал переконаний у поразці путіна
- 15:19 Останнє санкційне попередження: хто наступний у черзі після Дмитрука й Ряшина?
- 14:53 Забудете про шкідників та хвороби: простий та ефективний спосіб захистити полуницю на грядці
- 14:52 Відчай і втома: зірки відреагували на чергову російську комбіновану атаку по Києву
- 14:23 Трамп послав потужний сигнал Китаю та росії — ЗМІ
- 14:17 Близнюкам не бажано влазити у борги, а у Терезів та Левів можливий несподіваний бонус: фінансовий гороскоп на тиждень 23 — 29 червня
- 14:03 Санкції в Україні замінили правосуддя: французькі ЗМІ
- 13:36 У Польщі бомж викрав українку і кілька днів з неї знущався
- 13:22 «Зрадили дипломатію»: в Ірані заявили про відповідь на удар США
- 12:59 В Україні суди блокують банківські картки боржників щодо комуналки: що кажуть юристи
- 12:22 Власник кримських зоопарків Зубков тяжко постраждав внаслідок нападу левів
- 12:20 «Весілля» води й вогню: таємниці Купальської ночі, традиції, символи та магія давнього свята
Коли кажуть, що спаржа — це королівські ласощі, це не метафора. Спаржу дійсно любили французькі королі. Сьогодні ж кожен може відчути себе по-королівськи, приготувавши смаколик в домашніх умовах. Готується він швидко та просто.
Кулінарка із Кривого Рогу Елла Іванова поділилася рецептом запеченої спаржі. Можливо, цю страву ви захочете приготувати неодноразово.
— Запечена спаржа — страва, яка напевно вам сподобається, — каже Елла Іванова. — Весна та літо — чудовий час для гастрономічних експериментів. Скористайтеся цією можливістю відкрити для себе та своїх рідних нові уподобання.
Запечена спаржа
- Пучок спаржі
- 20−30 г вершкового масла з подрібненим обсмаженим беконом та шніт-цибулею
- Сіль
- Сухарі
- Перець
- 10 г вершкового масла
- Шніт-цибуля
Спаржу очистити. Додати вершкове масло з подрібненим обсмаженим беконом та шніт-цибулею. Запікаємо у пергаменті при температурі 180 градусів приблизно 20−25 хвилин. Додаємо подрібнені сухарики, підсмажені з додаванням вершкового масла, перцю та улюблених спецій. Також додайте трохи шніт-цибулі.
І смачного!
Раніше шеф-кухар Валентина Кущ (Валя Саєнко) поділилася рецептом яєчних маффінів. А фудблогерка Анніна Карпенко — шоколадних вареників на пару.
Фото з альбому Елли Іванової
836Читайте нас у Facebook