- 16:27 «Треба шукати союзницькі мости для того, щоб Україна зайнялась своїм ядерним озброєнням», — академик Володимир Горбулін
- 16:20 МОЗ замість справедливого регулювання обмежилося вибірковими домовленостями, — експерт про ціни на ліки
- 16:20 У Білгород-Дністровському є загиблі після удару балістикою, під завалами шукають людей
- 16:05 Оригінальний сніданок від Пави: готується за 10 хвилин, а виглядає на всі 100!
- 15:43 Це лише початок: Трамп заявив про знищення ядерних центрів Ірану
- 15:37 Співбесіди з претендентами на посаду директора БЕБ: міжнародні експерти приголомшені «доброчесністю» кандидатів з НАБУ
- 15:21 Він це усвідомить лише у разі краху: американський генерал переконаний у поразці путіна
- 15:19 Останнє санкційне попередження: хто наступний у черзі після Дмитрука й Ряшина?
- 14:53 Забудете про шкідників та хвороби: простий та ефективний спосіб захистити полуницю на грядці
- 14:52 Відчай і втома: зірки відреагували на чергову російську комбіновану атаку по Києву
- 14:23 Трамп послав потужний сигнал Китаю та росії — ЗМІ
- 14:17 Близнюкам не бажано влазити у борги, а у Терезів та Левів можливий несподіваний бонус: фінансовий гороскоп на тиждень 23 — 29 червня
Улюблений смаколик королів: готується дуже швидко і просто

Спаржа і зокрема пиріг з нею — улюблений смаколик багатьох королів. Кажуть, Людовік XIV так любив спаржеві делікатеси, що хотів їсти їх цілий рік. Приготувати спаржевий пиріг, виявляється, досить легко. Головне — робити це із натхненням! Воно потрібне у будь-якому творчому процесі.
Подаючи пиріг, сервіруйте стіл красиво. Це має значення для створення особливої атмосфери.
Кулінарка Елла Іванова поділилася рецептом спаржового пирога. Якщо пиріг вам сподобається, збережіть рецепт та приготуйте його не раз.
— Цей пиріг казково смачний, — каже Елла Іванова. — Приготуйте — і переконайтеся в цьому особисто.
Пиріг зі спаржею
- 100 г листкового тіста
- 100−150 г спаржі
- 200 г м'якого сиру
- Сіль
- Перець
- Зелень
- 20 г твердого сиру
- 1 жовток для змащування
На лист листкового тіста викласти м'який сир, приправлений спеціями та доповнений подрібненою зеленню, зверху натерти твердий сир. Викласти спаржу. Змастити жовтком.
Запікаємо при температурі 180 градусів до готовності тіста та спаржі.
І смачного!
До речі, зі спаржі можна приготувати яскравий ароматний салат, а також дуже смачний крем-суп — без вершків і смаження овочів.
Фото з альбому Елли Іванової
2618Читайте нас у Facebook