ПОИСК
Книга рецептів

Маринований фенхель: диво-смак і аромат

22:01 6 березня 2025
Маринований фенхель

Можливо, ви помічали, що часто в магазинах продаються соуси, мариновані овочі, конфітюри, собівартість яких невелика, за досить великі гроші. То чи не час навчитися готувати все це й заощаджувати? До того ж домашні страви завжди натуральні — і в цьому їхній великий плюс. Готуються такі страви просто. Але, звісно, доведеться цьому приділити час, якщо ви хочете отримати результат.

Маринований фенхель має чудо-смак і аромат. Приготуйте — і переконайтеся в цьому. Пригостіть рідних і близьких — і дізнайтеся їхню думку.

Рецептом маринованого фенхеля поділилася кулінарка Елла Іванова.

Маринований фенхель

  • Фенхель — 1−2 шт.
  • Коріандр
  • Чорний перець горошком

Для маринаду

РЕКЛАМА
  • 1 ч.л. солі
  • 1 ст.л. цукру
  • 250 г води
  • 100 г яблучного оцту

Фенхель натерти на тертці, помістити в банки, додати коріандр і перець горошком. Залити гарячим маринадом із води, солі, цукру і яблучного оцту. Охолодити. Помістити на добу в холодильник.

І смачного!

Нагадаємо рецепт смаженого жовтка в сухарях.

РЕКЛАМА

Фото з альбому Елли Іванової

220

Читайте нас у Facebook

РЕКЛАМА
Побачили помилку? Виділіть її та натисніть CTRL+Enter
    Введіть вашу скаргу
Наступний матеріал
Новини партнерів