- 18.07 22:28 Золоте правило вибору головного убору: секрет голлівудських зірок вам сподобається
- 18.07 22:00 Дуже смачний салат: особливо сподобається тим, хто хоче бути струнким
- 18.07 21:31 Серйозний претендент: Джастін Бібер йде на новий рекорд
- 18.07 21:02 Кавунова дієта: чи допомагає вона схуднути та вивести токсини
- 18.07 20:44 «Для закваски помідорів використовую чорнобривці, які мають дивовижну властивість», — кулінарка Оксана Вознюк
- 18.07 20:33 Був декілька разів поранений, але кожного разу повертався до побратимів: на війні загинув 21-річний захисник з Полтавщини
- 18.07 20:06 Штрудель з яблуками та грушею: навіть не дієті можна собі дозволити такий смаколик
- 18.07 19:56 Рибам — «Туз Кубків», Скорпіонам — «Вісімка Пентаклів», а Терезам — «Королева Мечів»: Таро-прогноз і поради карт на 19 липня
- 18.07 19:40 Це все гра в довгу: експерт пояснив, що означають заяви та кроки Дональда Трампа щодо України
- 18.07 19:24 Гаррі вирішив підти «шляхом принцеси Діани»: що задумав Сассекс
- 18.07 19:13 Може вирішив зімітувати: військовий експерт про відсутність атак на Київ через візит Келлога
- 18.07 18:49 Мов удар чемпіона: популярний співак разом з Олександром Усиком випустив нову композицію
Анчоуси — дрібна рибка, яку смажать і їдять, як насіння. Продається вона і в консервованому вигляді. Прекрасна ідея — приготувати масло з анчоусами. Зробіть бутерброди, подайте їх зі свіжими помідорами, огірками, зеленню — і насолоджуйтеся! Частуйте рідних і близьких. І якщо вам і їм сподобається, приготуйте не один раз. Робіть це із задоволенням — це дуже важливо. Подавайте красиво!
Рецептом ласощів з читачами «ФАКТІВ» поділилася кулінарка Елла Іванова, яка любить експериментувати з продуктами на кухні.
- Масло з анчоусами готується просто, швидко. Воно неймовірно ароматне, — каже Елла Іванова. — Якщо ви ще не пробували таке масло, варто приготувати.
Анчоусне масло
- 150 г вершкового масла,
- Половина баночки консервованих анчоусів
- Сіль — за смаком
- Пластівці перцю «чілі» — за смаком
Вершкове масло з'єднати з консервованими анчоусами, розтерти цю дрібну рибку за допомогою лопатки з маслом. Масу загорнути в харчову плівку і охолодити. Подавати можна з бутербродами або додавати в страви.
І смачного!
Нагадаємо рецепт дуже смачного м'яса у вині.
Фото з альбому Елли Іванової
183Читайте нас у Facebook