- 14.07 22:34 Володар «Золотого м'яча» майже у 40 років підписав контракт із європейським грандом
- 14.07 22:27 Як їсти знамениті ласощі французької кухні: правила етикету допоможуть вам почуватися комфортно
- 14.07 22:00 Банановий пиріг — ніжний смак літа: готується дуже просто
- 14.07 21:31 Серце розривається: Селена Гомес порушила мовчання у соціальних мережах
- 14.07 21:02 Вони їдять піцу та пасту щодня, але не набирають вагу: ці секрети італійців ви точно не знали
- 14.07 20:45 «З моїми вітражними годинниками не раз траплялися дива», — мисткиня Марія Румілова
- 14.07 20:32 Був активним учасником Революції Гідності: під Покровськом загинув захисник із Тернопільщини
- 14.07 20:07 Готуємо домашній аґрусовий сік: він освіжаючий та повний вітамінів
- 14.07 19:55 Тельцям — «Маг», Ракам — «Вищий Суд», а Козорогам — «Місяць»: Таро-прогноз та поради карт на 15 липня
- 14.07 19:38 Північна Корея поставила росії величезну кількість снарядів калібру 152 мм: цифра шокує
- 14.07 19:15 Копія татка: популярна акторка показала відпочинок з маленьким сином
- 14.07 19:13 50 днів на мирну угоду або 100% тарифи рф, — Трамп
Десерт із печивом та полуницею: смачно так, що не відірватись

Американський чизкейк запікають, англійський — готують без випічки. Його роблять зазвичай з класичним маскарпоне та вершковим сиром. Проте фудблогерка Анніна Карпенко вирішила адаптувати його до свого смаку — і приготувала на домашньому кисломолочному сирі. Десерт вийшов дуже смачний, а ще корисний: кальцієм з сиру, колагеном з желатину та вітамінами з ягід. Освіжаючий, легкий в приготуванні, ніжний і дуже смачний такий десерт, який ідеально підходить в спекотну пору року.
Інгредієнти:
- 10 г желатин
- 300 мл вода
- 25 г желе
- 10 г ванільний цукор
- 30 г цукор
- 80 г бісквіт чи печиво
- 200 г полуниця
- 250 г сир домашній кисломолочний
У воду додаємо желатин і залишаємо набухати.
Беремо 200 мл окропу і додаємо пакетик желе і розмішуємо до повного розчинення
Далі у набухший желатин додаємо цукор, ванільний цукор. І прогріваємо у мікрохвильовці, поки желатин не розчиниться. Тож друга желююча маса у нас готова
Починаємо збирати десерт.
Беремо ємність і виливаємо на її дінце кілька ложечок прозорої желюючої суміші, щоб наш десерт прикріпився. На дно викладаємо бісквіт чи печиво. Але печиво попередньо треба змочити у ванильному сиропі. Потім відправляємо наш контейнер з бісквітом у холодильник.
Поки бісквіт стабілізується готуємо сирну масу. Для цього кисломолочний сир кімнатної температури занурювальним блендером перебиваємо до кремоподібного стану. Далі сир поступово об’єднуємо з прозорою желатиновою сумішшю.
Дістаємо з холодильнику контейнер з бісквітом і виливаємо сирно-желатинову суміш. І знов відправляємо до холодильника.
Приблизно за годину дістаємо охолоджену та зафіксовану частину десерту і викладаємо на сирний шар порізану полуницю. Зверху обережно заливаємо підготовлене желе. Накриваємо кришкою або харчової плівкою — і знов у холодильник до повного застигання маси.
Прикрасити готовий десерт можна м’ятою.
Смачного!
Нагадаємо рецепт мандаринового чизкейку.
243Читайте нас у Facebook