- 18.07 22:28 Золоте правило вибору головного убору: секрет голлівудських зірок вам сподобається
- 18.07 22:00 Дуже смачний салат: особливо сподобається тим, хто хоче бути струнким
- 18.07 21:31 Серйозний претендент: Джастін Бібер йде на новий рекорд
- 18.07 21:02 Кавунова дієта: чи допомагає вона схуднути та вивести токсини
- 18.07 20:44 «Для закваски помідорів використовую чорнобривці, які мають дивовижну властивість», — кулінарка Оксана Вознюк
- 18.07 20:33 Був декілька разів поранений, але кожного разу повертався до побратимів: на війні загинув 21-річний захисник з Полтавщини
- 18.07 20:06 Штрудель з яблуками та грушею: навіть не дієті можна собі дозволити такий смаколик
- 18.07 19:56 Рибам — «Туз Кубків», Скорпіонам — «Вісімка Пентаклів», а Терезам — «Королева Мечів»: Таро-прогноз і поради карт на 19 липня
- 18.07 19:40 Це все гра в довгу: експерт пояснив, що означають заяви та кроки Дональда Трампа щодо України
- 18.07 19:24 Гаррі вирішив підти «шляхом принцеси Діани»: що задумав Сассекс
- 18.07 19:13 Може вирішив зімітувати: військовий експерт про відсутність атак на Київ через візит Келлога
- 18.07 18:49 Мов удар чемпіона: популярний співак разом з Олександром Усиком випустив нову композицію
Швидка закуска з кабачків: з'їдають навіть ті, хто їх не любить

Влітку, коли настає сезон кабачків, кулінари та фудблогери пропонують різноманітні рецепти приготування цього овоча. З них можна приготувати, наприклад, млинці, які подають зі сметанно-часниковим соусом, а можна й замаринувати, зробивши швидку закуску.
Другий варіант пропонує приготувати авторка кулінарного блогу Віта Воротнюк, яка запевняя, що такі кабачки з'їдять навіть ті, хто їх не любить.
Інгредієнти:
- Кабачки — 2 шт.;
- Соєвий соус — 50 мл;
- Часник — 1 зубчик;
- Крохмаль — 2 ст. л.;
- Олія — для смаження;
- Кріп — за смаком;
- Паприка — за смаком;
- Кунжут — за смаком.
Читайте також: Кабачковий торт із зеленню: приготуйте за цим рецептом і не переживайте за свою талію
Приготування:
- Нарізати кабачки брусочками та обсмажити на сильному вогні до скоринки.
- Додати крохмаль, перемішати та смажити ще хвилину.
- Часник подрібнити, змішати із соєвим соусом та додати до кабачків. Тушкувати чотири хвилини.
- Вимкнути вогонь, посипати паприкою, кропом та кунжутом.
- Ця закуска краще смакує холодною.
«Під час смаження кабачків обов’язково помішуйте, щоб вони не підгоріли. Але не пересмажуйте — кабачки мають залишатися злегка цупкими, не розвареними. Щоб текстура була ідеальна, можна додати не одну, а дві ложки крохмалю», — зазначила фудблогерка.
Раніше рецептом смачної вечері з кабачків — рулетиків з кабачків з сиром і шинкою та овочевої лазаньї — поділилася Тетяна Литвинова.
Фото — скріншот
153455Читайте нас у Facebook