- 22:27 Наймодніший сувенір-2025: як вибрати подарунок
- 21:59 Чудова заправка для салатів: готується просто і швидко
- 21:29 Дженніфер Лопес святкуватиме день народження концертом у Туреччині
- 21:00 Робіть це під час ходьби й можете за місяць втратити до 4 кілограмів ваги
- 20:55 «Шахтар» зіграв у гостях внічию з «Ільвесом» і вийшов у відборі Ліги Європи на турецького гранда: відеоогляд матчу
- 20:35 Він мав позивний «Меджик», що означає чарівник: під Куп’янськом поліг 28-річний воїн з Запоріжжя
- 20:07 Консервовані огірки з кетчупом: незвично, але дуже смачно
- 19:39 Україна розгортає десятки тисяч перехоплювачів, щоб зупинити російські «Шахеди»
- 19:14 Вперше за довгий час: популярна телеведуча звернулася до мережі
- 19:02 Близнюкам — «Дама мечів» та рішучість, Терезам — «Лицар Жезлів» та бурхливі емоції: Таро-прогноз на 18 липня
- 18:44 путін вже відповів на ультиматум Трампа: аналітик пояснив задум кремля
- 18:30 У Польщі закривають притулки для українських біженців
Морквяно-яблучне печиво: можна тим, хто боїться погладшати

Всі люблять печиво, особливо корисне. Дієтологиня Катерина Черкаська вирішила поділитися рецептом смачного фруктового печива, яке можна й діткам, і тим, хто прагне схуднути.
Складники:
яблуко 70 г
морква 50 г
курага 20 г
борошно вівсяне або цільнозернове 30 г
мед ½ ч.л.
олія оливкова або кокосова 1 ч. л.
кориця та ванілін до смаку
мак або насіння кунжуту для посипки
Приготування
Натираємо яблуко на великій тертці, моркву — на дрібній. Курагу заливаємо окропом на 3−5 хв. Потім змішуємо всі інгредієнти, додаємо нарізану курагу й гарно перемішуємо. Далі вологими руками формуємо печиво, посипаємо маком або кунжутом і випікаємо 25 хвилин при 180 градусах.
Раніше фудблогерка Анніна Карпенко розповідала, як приготувати дуже смачний десерт із печивом та полуницею.
158Читайте також: Печиво «Горішки»: чудова випічка для ранкових чаювань
Читайте нас у Facebook