- 16.06 23:58 Клубний чемпіонат світу-2025 з футболу: календар, результати та відеоогляди матчів, розклад телетрансляцій
- 16.06 22:28 Як вибрати фініки: є фактор, який ви не враховуєте
- 16.06 22:01 Неймовірно смачні в'ялені овочі: за цим рецептом готуються легко та просто
- 16.06 21:31 Латиноамериканська двійниця Брітні Спірс — фаворитка на роль у біографічному фільмі про співачку
- 16.06 21:01 Як перевірити, чи була полуниця обприскана: цей спосіб «розкаже» вам правду
- 16.06 20:44 «Штрудель з лососем, поданий з соусом зі сметани з цедрою лимона та кропом, — це неймовірно смачно», — кулінарка Оксана Вознюк
- 16.06 20:32 «Боронив країну на Курському та Сумському напрямках»: російські окупанти вбили захисника з Житомирщини
- 16.06 20:06 Курячо-овочевий пиріг: такий соковитий, що аж тане у роті
- 16.06 19:54 Близнюкам — «Королева Пентаклів», Терезам — «Сонце», а Стрільцям — «Маг»: Таро-прогноз та поради карт на 17 червня
- 16.06 19:45 Очей не можна відвести: мережа в захваті від Наталі Могилевської у купальнику
- 16.06 19:32 На сцену повертатись на планує: стало відомо, чи загрожує Аллі Пугачовій заборона на в’їзд до Латвії
- 16.06 19:18 Щонайменше півтора року: скільки часу піде у рф на ремонт пошкоджених літаків Ту-160М
Паста з часникових стрілок: рецепт смакоти від кулінарки Оксани Вознюк

Літо — щедра пора не тільки на урожай, а й на кулінарні ідеї. Чи куштували ви колись пасту з часникових стрілок? Якщо ні, саме час її приготувати, скориставшись рецептом відомої української кулінарки Оксани Вознюк.
— Я давно використовую у кулінарних цілях часникові стрілки, — розповідає Оксана Вознюк. — Їх додаю у салати, роблю пасту, заморожую. Нещодавно я робила пасту і хочу вам сказати, що той, хто не куштував цю страву, багато втратив. Намажте пасту на свіжий хліб — це смакота неймовірна. Смакуйте вдома не тільки з хлібом, намазуйте на пампушки, додавайте у борщ, рагу, салати, пасти.
Паста з часникових стрілок
- Часникові стрілки — 300 г
- Олія соняшникова або оливкова — 400 г
- Сік лимону — 30 г
- Сіль — 5 г (я використала сванську сіль)
- Перець чорний мелений — 1 г
- За бажанням можна додати імбир та чилі.
Всі інгредієнти поміщаємо у чашу блендера та зблендовуємо до однорідної консистенції. У стерелізовані банки кладемо пасту та зверху наливаємо олію, щоб краще зберігалась. Олія не дасть потрапити повітрю, кладемо для зберігання у холодильник або підвал чи погріб.
Смачного!
Раніше «ФАКТИ» публікували рецепти помідорів без оцту на зиму та ожинового варення з кавою.
Фото з альбому Оксани Вознюк
1623Читайте нас у Facebook