- 13.06 22:28 Прикраса з історією: чому тіара знову в тренді
- 13.06 22:01 Секрет теплих зустрічей: приготуйте рідним фантастичне медове печиво до ароматного чаю
- 13.06 21:31 Хоче яхту та гарячих хлопців: Дженніфер Лопес надихається Леонардо Ді Капріо
- 13.06 21:00 Як побороти гниль на вишні: прості та доступні способи, що творять дива
- 13.06 20:35 Кабмін передав частину функцій від органів соцзахисту до Пенсійного фонду: що важливо знати
- 13.06 20:33 Завжди був готовий допомогти побратимам: воїн з Львівщини загинув у стрілецькому бою на Сумщині
- 13.06 20:06 Печиво «Горішки»: чудова випічка для ранкових чаювань
- 13.06 19:42 Окупація чи тиск: експерт розповів, чого очікувати на Сумському напрямку від ворога і в чому його головна мета
- 13.06 19:39 «Що швидше ми налаштуємося на довгу війну, то швидше війна завершиться», — Валерій Пекар
- 13.06 19:22 Дівам — «Зірка» та приємні враження, Козерогам — «Сонце» та заслужений відпочинок: Таро-прогноз на 14 червня
- 13.06 18:59 Одна карта — на всі рахунки: в Україні запроваджують відкритий банкінг
- 13.06 18:34 росія і КНДР шукають приховані способи вербувати військових з Північної Кореї, — аналітики
Смак літа: пікантна вітамінна закуска на обід чи вечерю від Ольги Рябенко

Суперфіналістка кулінарного шоу «МастерШеф» Ольга Рябенко, яка раніше поділилася рецептом «швидких» пиріжків на кефірі з начинкою із зеленої цибулі та варених яєць, запропонувала фоловерам приготувати літню овочеву закуску.
«Ділюсь рецептом вітамінної закуски, яка зробить ваше літо яскравим та смачним. Ця страва поєднує в собі свіжі овочі та легку пікантність, яка стане ідеальним доповненням до будь-якого обіду чи вечері», — пише вона на своїй сторінці у соцмережах.
Інгредієнти:
- Помідори коктейльні — 300 г;
- Кабачки — 1 шт.;
- Цибуля — 1 шт.;
- Часник — 2 зубчики;
- Соєвий соус — 1 ст.л.;
- Сік лимону — 2 ст.л.;
- Орегано сушений — 1 ч.л.;
- Сіль- 1−2 ч. л;
- Свіжий базилік — 2 гілочки;
- Оливкова олія — 2 ст.л.;
- Мед — 2 ст.л.
Читайте також: Салат з огірком, яблуком та руколою: відчуйте смак свіжості
Приготування:
- Овочі нарізаємо на шматочки.
- Натираємо часник, подрібнюємо базилік та додаємо решту інгредієнтів.
- Перемішуємо та маринуємо протягом 2−3 годин.
Раніше рецептом овочевого салату з фетою та апельсиновою заправкою поділилась кулінарка Ардія Діаманті. А українська співачка та фудблогерка Анна Конда розповіла, як приготувати салат з грушею та болгарським перцем.
Фото — скріншот
2118Читайте нас у Facebook