- 16.06 23:58 Клубний чемпіонат світу-2025 з футболу: календар, результати та відеоогляди матчів, розклад телетрансляцій
- 16.06 22:28 Як вибрати фініки: є фактор, який ви не враховуєте
- 16.06 22:01 Неймовірно смачні в'ялені овочі: за цим рецептом готуються легко та просто
- 16.06 21:31 Латиноамериканська двійниця Брітні Спірс — фаворитка на роль у біографічному фільмі про співачку
- 16.06 21:01 Як перевірити, чи була полуниця обприскана: цей спосіб «розкаже» вам правду
- 16.06 20:44 «Штрудель з лососем, поданий з соусом зі сметани з цедрою лимона та кропом, — це неймовірно смачно», — кулінарка Оксана Вознюк
- 16.06 20:32 «Боронив країну на Курському та Сумському напрямках»: російські окупанти вбили захисника з Житомирщини
- 16.06 20:06 Курячо-овочевий пиріг: такий соковитий, що аж тане у роті
- 16.06 19:54 Близнюкам — «Королева Пентаклів», Терезам — «Сонце», а Стрільцям — «Маг»: Таро-прогноз та поради карт на 17 червня
- 16.06 19:45 Очей не можна відвести: мережа в захваті від Наталі Могилевської у купальнику
- 16.06 19:32 На сцену повертатись на планує: стало відомо, чи загрожує Аллі Пугачовій заборона на в’їзд до Латвії
- 16.06 19:18 Щонайменше півтора року: скільки часу піде у рф на ремонт пошкоджених літаків Ту-160М
Дуже смачна намазка на хліб: точно забажаєте добавки

Літній борщ має свій особливий смак. Його можна їсти навіть холодним. Гурмани кажуть, що борщ неможливий без сала. Його можна їсти вприкуску, а можна з нього приготувати намазку. Багато часу це не займе. А от задоволення отримаєте величезне. І, можливо, навіть забажаєте добавки.
Такі ласощі припадуть до смаку в родині, напевно, всім.
Особливо борщ із салом смачний влітку на свіжому повітрі. Наприклад, сервірувати його можна в альтанці на дачі або накрити стіл у дворі, якщо живете в приватному будинку.
Рецептом смачної намазки із сала поділилася кулінарка з Кривого Рогу Елла Іванова, яка всі рецепти перевіряє на практиці, а це дуже важливо. Адже в інтернеті сьогодні багато неперевірених рецептів. А отже, є ризик зіпсувати продукти та втратити час.
- Це дуже смачна намазка на чорний хліб, — каже Елла Іванова. — Подається до борщу. Для приготування намазки краще використовувати м'ясорубку. Але й блендер теж підійде.
Намазка на чорний хліб
- 300 г сала
- 2−3 зубки часнику
- 1 перець чилі
- Петрушка
- Сіль і перець за смаком.
Подрібнити всі інгредієнти в м'ясорубці або блендері. Намазати на чорний хліб. За бажання доповнити тонкими кільцями свіжого огірочка.
Смачного!
Нагадаємо рецепт яєчної намазки для канапок.
Фото з альбому Елли Іванової
13029Читайте нас у Facebook