- 08:41 Запоріжжя та Харків атаковані росіянами вночі, є поранені
- 08:17 Тельцям — спокій, Терезам — самопізнання, а Водоліям — креатив: що обіцяють зірки знакам Зодіаку 25 червня
- 08:02 Клубний чемпіонат світу-2025 з футболу: календар, результати та відеоогляди матчів, розклад телетрансляцій
- 24.06 22:26 Наймодніші кольори літа: можливо, речі цих відтінків є у вас у шафі
- 24.06 21:59 Рибний рієт: смачно так, що не відірватися
- 24.06 21:29 Ми разом: Гейлі Бібер відповіла на чутки про розлучення з Джастіном
- 24.06 21:13 У Casino.ua оголосили про партнерство з провайдером Push Gaming: що відомо
- 24.06 21:00 З’їжте фрукт за дві години до сну: із сном не буде проблем
- 24.06 20:50 Україна не виживе, якщо буде розчинена в паспортах інших держав, — Пелюховський
- 24.06 20:45 «Фарфорові сервізи з орнаментами вишиванки вражають красою та вишуканістю», — колекціонерка Людмила Карпінська-Романюк
- 24.06 20:33 З 2014 року неодноразово брав участь у бойових діях: на Донеччині загинув поліцейський з Тернополя
- 24.06 20:06 Доречно в будні й на свята: готуємо кабачкові рулетки із помідорами
Ця чудова закуска готується за п’ять хвилин: рецепт вас здивує простотою

Карпаччо — закуска з тонко нарізаного м'яса, приправленого оливковою олією, лимонним соком і спеціями. Кулінарка Елла Іванова пропонує приготувати карпаччо з кольрабі. Ця страва готується дуже швидко, а незвичайний смак вас здивує. Дайте скуштувати цю страву рідним та близьким, нехай вони вгадають її склад. Напевно, така дегустація буде цікавою. Готуйте завжди із задоволенням!
Експериментуючи на кухні відкривайте нові незвичайні смаки. Адже домашня їжа є домашня. Вона натуральна та корисна. Крім того, коштує набагато бюджетніше, ніж ресторанна.
Карпаччо з кольрабі
- 1 шт. кольрабі
Для маринаду
- 1 столова ложка олії
- Сіль та цукор
- Перчик «чилі»
- Зелень
- 1 ківі
- Сік лимона та винний оцет по чайній ложці
- Сік 2 мандаринів
З'єднуємо всі інгредієнти для маринаду та пробуємо. Доводимо до смаку, що подобається.
Кольрабі нарізаємо на найтонші скибочки. Викладаємо в один шар на блюдо. Поливаємо маринадом скибочки кольрабі.
Даємо постояти, щоб страва промаринувалася.
І смачного!
Нагадаємо рецепт карпаччо із полуниці.
Фото з альбому Елли Іванової
2175Читайте нас у Facebook